Kims Øletiketter

Gourmetbryggeriet (Harboe), Roskilde/Skælskør


GourmetBryggeriet blev grundlagt af gourmetkok og restauratør Lars Dietrichsen og brygmester Michael Knoth i foråret 2005.

Bryggeriet voksede støt, og allerede efter det første år var produktionen øget med mere end 500%, hvilket gjorde GB til det største danske mikrobryggeri. Herefter begyndte GB at brygge nye typer af øl og udvikle nye smage, inspireret af tyske, amerikanske og belgiske øl traditioner.

I 2008 blev GourmetBryggeriet 100% ejer af brandet 'Ølfabrikken' og der startede de forretningsmæssige forbindelser til Harboe, i form af løntapningen af dåseøllene til Ølfabrikken.

I 2009 blev GourmetBryggeriet købt af Harboes Bryggeri A/S, der så muligheden for at udvikle et nyt og moderne mærke med specialøl - men også et brand, der kunne få Harboes Bryggeri A/S ind på nye markeder. Harboes Bryggeri A/S har fortsat GB brandet i sin oprindelige form.

GourmetBryggeriet har tidligere samarbejdet med det belgiske bryggeri Het Ankers og i 2014 genoptog Harboe dette samarbejde og har nu lanceret seks nye øl, brygget efter 1400-tallets belgiske øl traditioner. Disse øl er tappet i eksklusive 75 cl. flasker med en champagne korkprop. GB's 33 cl. og 50 cl. specialøl bliver brygget på Harboes mikrobryggeri i Estland.


Gourmetbryggeriet