Kims Øletiketter

Alefarm Brewing, Greve


Alefarm Brewing er et københavnsbaseret håndværksbryggeri med fokus på moderne hoppy tilbud og et bredt udvalg af unikke, smagfulde blandede fermentation farmhouse ales.

I slutningen af 2017 lancerede bryggeriet en massiv udvidelse og er lige flyttet til en ny placering lige syd for København med et minimumsudbytte på 120 bbl (14000 l.) om måneden. Størstedelen af øllet vil blive pakket i 500 ml. dåser og 30 liter Keykegs med blandet fermentation farmhouse ales dedikeret til 375 ml. flasker.

Alefarm Brewing blev grundlagt i 2014 af Andreas Skytt Larsen og blev drevet af en stor interesse for og lidenskab for unikt fremstillede tart saisoner og den oprindelige stigning i moderne stil-IPA´er fra Vermont og New England. Grundlaget for at tage projektet til næste niveau blev grundlagt, da en god ven, Kasper Tidemann sluttede sig til holdet, og et tæt partnerskab banede vejen for at bringe Alefarm Brewing til et større publikum.

Gennem de få års drift har bryggeriet formået at fremstille flere højt anerkendte øl, deltaget i top ølfestivaler og har samarbejdet med mange verdensklassebryggerier fra både USA og Europa.

Visionen for Alefarm er at det skal være det førende bryggeri i Danmark og et de bedste bryggerier i Europa indenfor de næste par år og være til stede på vigtige markedspladser i både Europa og resten af Verden.


Alefarm Brewing